Sympathisanten

Heeft u belangstelling voor een goed pensioen met behoud van koopkracht?

Word dan nu sympathisant van de VGDCN!

De pensioenen in Nederland zijn sterk in sterk in beweging. Het Chemours pensioen is hierop geen uitzondering. Eindloon, Middenloon, DB regeling, DC regeling, indexatie. De Vereniging van Gepensioneerden DuPont en Chemours Nederland (VGDCN) behartigt ook de belangen van de toekomstige gepensioneerden bij Chemours in Nederland.

De VGDCN is lid van de KNVG . Dit is de landelijke koepelorganisatie van Verenigingen van Gepensioneerden en belangrijke gesprekspartner binnen de SER en landelijke politiek. De KNVG speelt op dit moment een prominente rol bij de hervorming van het pensioenstelsel en dus ook uw pensioen.

Juist in deze onzekere tijden na de splitsing van de bedrijven in Dordrecht en het vertrek per 1 januari 2017 van DuPont uit het Chemours Pensioenfonds is een sterke VGDCN van het grootste belang voor het behoud van uw pensioen(rechten) en ook uw stem telt. Sympathisant van de VGDCN worden kost u als medewerker van Chemours niets en u draagt persoonlijk bij aan een goed pensioen in de toekomst.
Medewerkers van DuPont kunnen geen sympathisant van de VGDCN worden of zijn omdat zij per 1 januari 2017 geen deelnemer meer zijn in het Chemours Pensioenfonds.

Wilt u sympathisant van VGDCN worden of een wijziging doorgeven? Dit kunt u doen door een van de onderstaande documenten downloaden, invullen en opsturen naar:

Ledenadministratie VGDCN
F.C.J. (Frans) Verhoeven
Schermerhornstraat 36
4908 DD Oosterhout (nb)
Tel.: 0162- 433289
E-mail: ledenadministratie@vgdcn.nl

Inschrijvingsformulier sympathisanten

Wijzigingsformulier sympathisanten

Online Aanmelden

Wijzigingen online doorgeven