Leden

Heeft u belangstelling voor een goed pensioen met behoud van koopkracht?

Word dan nu lid van de VGDCN!

De pensioenen in Nederland zijn sterk in sterk in beweging. Het Chemours pensioen is hierop geen uitzondering. De Vereniging van Gepensioneerden DuPont en Chemours Nederland (VGDCN) behartigt de belangen van de gepensioneerden en, vanaf 1 januari 2017 de toekomstige gepensioneerden werkzaam bij Chemours.

De VGDCN is lid tot 1 januari 2020 van de KNVG . Dit is landelijke koepelorganisatie van Verenigingen van Gepensioneerden en belangrijke gesprekspartner binnen de SER en landelijke politiek. De KNVG speelt op dit moment een prominente rol bij de hervorming van het pensioenstelsel en dus ook uw pensioen.

Juist in deze onzekere tijden na de splitsing van de bedrijven in Dordrecht en het vertrek per 1 januari 2017 van de medewerkers van DuPont uit het Chemours Pensioenfonds is een sterke VGDCN van het grootste belang voor het behoud van uw pensioen(rechten) en ook uw stem telt. Voor slechts €16 per jaar wordt u als pensioengerechtigde bij het Chemours Pensioenfonds lid van de VGDCN en draagt u persoonlijk bij aan het behoud van een goed pensioen.

Wilt u lid worden van VGDCN of een wijziging doorgeven? Dit kunt u schriftelijk doen door een van de onderstaande documenten te downloaden, invullen en opsturen naar:

Ledenadministratie VGDCN
F.C.J. (Frans) Verhoeven
Zuringveld 91
4847 KS Teteringen (nb)
Tel.: +31(0)6 2242 2533
E-mail: ledenadministratie@vgdcn.nl

Aanmeldingsformulier leden

Wijzigingsformulier leden

Wijzigingen online doorgeven